Llar d’lnfants Josep Pallach

L’art d’educar

Per a nosaltres l’infant és el protagonista de les seves vivencies i el seu aprenentatge

Ubicada en en Carrer de Sant Martí, 33, disposa d’una línia de P1 a P3.

L’infant és actiu, curiós, diferent. creador, amb necessitat d’aprendre, experimentar, gaudir, ple d’afecte, amb capacitats innates i un gran potencial. Des de la Llar, i amb la col·laboració de les famílies, farem que aquest camí el faci envoltat de respecte, alegria i estimació. Volem desenvolupar les capacitats dels infants per mitjà del joc, de manera globalitzada i respectant-ne la individualitat. Posant en valor la vida quotidiana, els hàbits i l’autonomia, per mitja de propostes i tallers educatius, i reforçant els llaços de col·laboració i participació amb les famílies.

El personal de la llar d’infants Josep Pallach el formen: Directora, 12 educadores, 5 monitores que donen suport a l’hora dels àpats i de la migdiada, 1 cuinera, 4 ajudants de cuina  – netejadores i 1 auxiliar de manteniment.

Serveis:

La Llar compta amb 10 aules -2 de nadons, 4 d’1 a 2 anys, i 4 de 2 a 3 anys- i un total de 126 places.

La Llar Josep Pallach té menjador amb cuina pròpia, amb servei diari d’aliments frescos de proveïdors de proximitat, que garanteixen la seva qualitat i revisats periòdicament per nutricionistes del Departament. També compte amb bugaderia i espai reservat pels cotxes.

La nostra llar ofereix els serveis del CDIAP, Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç.

ESCENARIS LÚDICS: NOVES PROPOSTES, NOUS APRENENTATGES

La nostra Llar d’infants està començant a experimentar amb els escenaris lúdics, aquests constitueixen una nova modalitat de joc, diferent dels tallers o joc en racons. Són espais dissenyats amb senzills i diversos  elements per a  “l’acció-transformació” per part dels infants. No són només un lloc per jugar, sinó també un espai d’aprenentatge significatiu, on l’estètica visual juga un paper molt important per estimular els sentits, per convidar a experimentar i per crear.